Nieuwsbericht

Schoolnieuws

Door Bas Villerius

Beste ouders/verzorgers,

Bij deze een berichtje van ons.

Luisjes
Vandaag is er weer luizencontrole gedaan bij alle kinderen. Bij de Vurige Vossen zijn geen luizen of neten meer gevonden, bij de Vrolijke Vlinders en Bezige Bijtjes nog wel. Dus: goed kammen en bestrijden! 

Studie 2-daagse
Ter herinnering: morgen zijn de kinderen om 12 uur uit. Als personeel trekken we ons twee daagjes terug in het klooster (Abdij Postel) om het jaar te evalueren, te vieren en ons voor te bereiden op het nieuwe cursusjaar. Wij zien uit naar een mooie en verdiepende 2-daagse en wensen u een paar heerlijke dagen met uw kind(eren)!

Komende weken
De komende weken staan in het afronding van het schooljaar. Een aantal bijzondere data delen we alvast met u:
20 en 21 juni: schoonmaak bij de Vrolijke Vlinders en Bezige Bijtjes -> zie bericht van de stamgroepleiders. De Vurige Vossen gaan zelf aan de sop!
22 juni: ExperiGo Vurige Vossen (ochtend) en Bezige Bijtjes (middag).
23 juni: portfolio's.
26-30 juni: facultatieve oudergesprekken nav portfolio. Wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met de stamgroepleider. Wanneer een leerkracht zelf wil afspreken, krijgt u een uitnodiging voor gesprek. 
28 juni: afscheidsmusical -> uitnodiging volgt.
4 juli is de afscheidsdag van de schoolverlaters en de feestdag. Info hierover volgt vanuit de stamgroepleiders voor de eigen groep.
Op 5 juli staat de Vossenjacht in de planning. Hier volgt later meer informatie over.
Op 6 juli gaan kinderen wennen in de nieuwe groepen, van 10.45 tot 11.30. Een spannende en leuke activiteit waarin stiekem al een start wordt gemaakt met groepsvorming. 
Op 7 juli zijn de kinderen om 12 uur uit en begint een lange zomervakantie.

Als u vragen hebt, dan horen we ze graag!

Groeten,

meester Bas