Aanmelden nieuwe leerlingen
Bij het aanmelden van nieuwe leerlingen hanteren wij diverse formulieren. Na een kennismakingsgesprek ontvangt u een informatiepakket met daarin het inschrijfformulier en een uitgebreid intakeformulier. Het intakeformulier en het kennismakingsgesprek zijn heel belangrijk om samen te bepalen of onze school de juiste plek is voor uw kind en of wij uw kind de zorg en begeleiding kunnen geven die uw kind nodig heeft. Daarnaast bevat dit pakket, een formulier waarbij u aangeeft bekend te zijn met de visie van de school en deze te respecteren, Informatie over Jenaplanonderwijs- over de wet AVG en over de schoolvereniging en de adviesraad.
 
Voor uw kind op school start worden er in overleg met de leerkracht "wen" momenten afgesproken. Als uw kind een aantal weken op school zit zal de leerkracht een afspraak maken om op huis bezoek te komen en uitgebreid kennis te maken.
 
Voorafgaande aan de inschrijving bent u altijd van harte welkom om contact op te nemen en geheel vrijblijvend een informatief gesprek te hebben en de school te bekijken. 
 

Aanmelding nieuwe leerling